Valpene vil bli født på et eget rom hvor mor og barn får være i fred de første 3 ukene etter fødselen.  Etterhvert vil de få flytte inn på stua, til en stor valpebinge. De får også være mye ute, når været tillater det. De blir kjent med alle hverdagslydene i huset, samt får møte både små og litt større barn, og voksne. De vil også få møte hester. Når valpene er flyttet til valpebingen, er også potensielle valpekjøpere velkommen til å besøke oss. 

 

Vi har ingen ventelister på valp, men en interesseliste. Ingen får stå på liste hos oss før ETTER vi har paret en tispe, men da er potensielle valpekjøpere velkommen til å melde sin interesse. Vi lover aldri ut valp før de er født og vi har ingen "køsystem". 

Vi ønsker i første omgang informasjon om deg/dere. Fortell litt om hvilken erfaring du/dere har med hund, og hvilken planer du/dere har for hunden. Vi ønsker personlig oppmøte for å hilse på hundene og oss, før valpen er leveringsklar og når den skal hentes. Valp/hunder blir ikke sendt av sted med fly eller tog.

Vi ønsker at valpekjøpet skal være godt gjennomtenkt, og at du/dere er vet hva det innebærer å ha en gårdshund.

Vi ønsker at våre valpekjøpere stiller hunden på en utstilling i åpen klasse og stiller krav til at hunden røntges for HD ved riktig alder. Vi setter ikke krav til at du/dere må konkurrere eller prestere noe med hunden, men vi krever at valpekjøperen er forberedt på at valpen/hunden skal kunne aktiviseres på en god og ansvarsfull måte hele livet. 
Vi ønsker at en hundeeier tar godt vare på hunden sin i hverdagen.

Valp fra oss:

- leveres tidligst ved 9 ukers alder

-  er vaksinert og chipmerket

- er helsesjekket. Vetrinærattest medfølger

- er forsikret mot skjulte feil i 5 år

- fått ormekur

- leveres med valpepakke fra Fish4Dogs, de får også med seg en halvkilo Vom og   Hundemat Puppy

Alle våre valper vil blir registrert i NKK.

Prisen pr. valp er kr. 17.000.

Vi ligger på samme valpepris som andre oppdrettere. Valpeprisen kan endre seg fram til valpene er 3 uker gamle. Valpene skal være betalt i sin helhet før henting. 

 Er du interessert i valp fra oss er du velkommen til å ta kontakt. All førstegangskontakt ønskes pr. e-post, (ikke sms, Facebook og beskjed på svarer).

 

 E-post: lisakovsand82@gmail.com